Visites virtuals al Consorci d’Aigües de Tarragona

PUBLICITAT

Com arriba l’aigua fins a les nostres aixetes? Sempre ha estat així? És bona per beure? És l’aigua insípida, inodora i inacabable?

Aquestes i altres preguntes tenen respostes clares i les podrem descobrir gràcies a les visites virtuals que ens ofereix el Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) que durant més de 3 dècades s’encarrega de captar l’aigua del riu a través dels canals de les Comunitats de Regants de la Dreta i l’Esquerra de l’Ebre, de la  seva potabilització  a la planta de tractament de l’Ampolla i finalment de la distribució  al territori, entre els  seus consorciats, actualment a 63 ajuntaments i 25 indústries.

Precisament donar a conèixer el seu paper, el cicle integral de l’aigua i la importància de la sostenibilitat per l’aigua com a bé limitat, fomentant un consum responsable, porten al CAT a oferir aquestes visites que fins abans de la pandèmia eren presencials i que s’han adaptat a l‘entorn virtual.

La proposta va dirigida especialment als centres escolars, adaptant-se a cada necessitat, i amb una durada aproximada d’una hora. Les visites estan recomanades a partir de 4t de primària i es complementen amb jocs online per a que els més petits puguin comprendre el cicle natural i el cicle urbà de l’aigua, i un joc virtual amb enigmes per als alumnes de major edat, com poden ser els de batxillerat o cicles formatius.  

Per dur a terme l’activitat, només cal posar-se en contacte amb el  CAT fent servir el formulari digital de la seva web (https://www.ccaait.com/visitans/) i concertar-la de forma gratuïta.

Coneix més detalls sobre el CAT i les visites virtuals en (aquesta entrevista) al programa #CarrerMajor.

PUBLICITAT