El president del Port, a favor de la continuïtat de Junts al Govern

Aquests dies la militància de Junts per Catalunya vota si vol seguir al Govern de la Generalitat en una consulta interna. El president del Port de Tarragona, s’ha mostrat favorable a la continuïtat del seu partit a la governança, afirmant que “valdria la pena continuar transformant el país des del govern”.

josepmariacruset_bondiatgn
PUBLICITAT

Josep Maria Cruset, militant i dirigent de Junts per Catalunya ha matisat als micròfons del Bon Dia Tarragona que “s’ha de tenir en compte que si no hi ha canvis en el funcionament del dia a dia, en els pròxims temps s’hauria de plantejar trencar l’acord actual de govern”. Precisament el cap polític de Cruset és l’exvicepresident Jordi Puigneró, destituït fa uns dies. Josep Maria Cruset ha volgut deixar clar que “en l’escenari que el govern pateixi un relleu, dependrà d’un tràmit administratiu el futur del seu càrrec”. En aquest sentit, el president també ha expressat que “al marge de la realitat política encara hi ha molta feina a fer al port de Tarragona”.

Recordem que la presidència de Josep Maria Cruset al Port de Tarragona va ser ratificada el 2021 en un dels primers actes institucionals després del nomenament de Jordi Puigneró com a vicepresident.

https://twitter.com/RCTgn/status/1577591928563986433
PUBLICITAT