Tarragona Daily | Les floristeries encaren Sant Jordi amb optimisme

Optimisme a les floristeries tarragonines per Sant Jordi

Les floristeries tarragonines es preparen per un Sant Jordi molt esperat. Després de les restriccions i dels aiguats de l’any passat, els establiments es mostren molt optimistes pel que fa a la venda de roses a les paradetes de la Rambla Nova. Tot i això molts floristes de la ciutat asseguren que la venda de roses aquest diumenge és més complicada que altres anys degut, entre altres factors, a la venda de roses per part d’establiments sense llicència.

PUBLICITAT

En Comú Podem porta Tarragona al debat del Parlament

En Comú Podem va presentar aquest dijous una moció al Parlament per instar al govern defensar les principals necessitats i oportunitats del Camp de Tarragona. Una moció que el grup porta treballant des del novembre i va presentar en companyia de diferents grups municipals de la demarcació. Un dels punts demanava aturar el macroprojecte del Hard Rock, posant èmfasi en el consum d’aigua que aquest suposarà davant l’actual context de sequera. Així mateix, també demanava emfasitzar els controls d’ús d’aigua industrial, de regadiu i lúdica a la regió.

La IGP Calçot de Valls tanca temporada amb una producció de més de 18 milions de cebes

El Consell Regulador de la IGP Calçot de Valls ha tancat la temporada d’enguany amb una producció de més de 18 milions de cebes. Es tracta d’una xifra “lleugerament inferior” a les previsions fetes al començament de la campanya quan es van proposar arribar als vint milions. Segons el president de l’entitat, Dalmaci Clofent, l’excés de calor tant a l’estiu com a principis de tardor va afectar els conreus, ja que els calçots no es van grillar en el moment adequat i això va desajustar les entregues al mercat.

El Nàstic, a evitar riscos a les illes

El Nàstic de Tarragona visita aquest cap de setmana a l’Atlètic Balears en un duel d’extrema dificultat davant un rival directe que és un dels equips més en forma de la categoria, tot i la seva posició a la taula. Suma tan sols 40 punts, dos per sobre del descens, i tres per sota dels tarragonins. El duel es disputarà aquest diumenge a les 12h a l’Estadi Balear de Palma de Mallorca i en directe per Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT