Tarragona Daily Vespre | Més carrils bici

ERC enceta un pla per urbanitzar l’entrada oest de la ciutat

Esquerra Republicana de Tarragona aposta per la urbanització de l’entrada oest de la ciutat i la reducció de trànsit en aquesta zona.

ERC avinguda Andorra
PUBLICITAT

El tret de sortida d’aquest pla és la creació d’un carril bicicleta i l’ampliació de les voreres del tram urbà d’avinguda Andorra, que donarà aviat el tret de sortida. Aquest projecte està vinculat al pla parcial u, que crearà 300 habitatges, a la cantonada de les avingudes Andorra i Catalunya. Pau Ricomà, alcalde de la ciutat, ha avançat que els carrers projectats tindran els noms de dones cèlebres de la ciutat. Aquests són els passos que ha encetat ERC al govern municipal. Pau Ricomà, explica que, amb aquest projecte, volen aconseguir el traspàs de l’N-240 i fer un tram urbà fins a Sant Salvador.

Un “Sabor Salou” de rècord

Del 5 al 7 de maig, arriba l’11a edició de les jornades gastronòmiques de Sabor Salou. El passeig Jaume I de Salou s’omplirà amb un total de 33 expositors gastronòmics i 20 estands, amb l’objectiu d’incentivar el turisme gastronòmic de la costa Daurada.

Aquest any es preveu més afluència que cap altra edició i per això han previst una ampliació de metres quadrats, obrint un tercer tram del passeig Jaume I i han ampliat l’horari de les jornades fins a les 12 de la nit. L’alcalde de Salou, Pere Granados, assegura que Sabor Salou és un esdeveniment gastronòmic pioner al sud de Catalunya.

La Jove estrena el 8 per Sant Jordi

Tarragona ha viscut aquest diumenge la primera trobada de les quatre colles castelleres de la ciutat a la tradicional diada de Sant Jordi. Una diada marcada pel seu ambient festiu i estructures que donen el tret de sortida a la temporada.

Per la Jove de Tarragona aquesta fita ha suposat també l’estrena de les estructures de vuit amb el 4d8 a primera ronda, seguits dels 5d7 i 4d7a. Els Xiquets de Tarragona van enlairar fins a 5 estructures de set amb el 5d7 7d7 i 9d7, cloent amb un 3d7 i 4d7 simultanis. La colla castellera de Sant Pere i Sant Pau van apostar per una actuació amb el 3d7, 3d7a i 4d7. Els Xiquets del Serrallo van portar a la Rambla Nova quatre estructures amb el 2d6, 3d7, 5d6 i 4d6a. 

PUBLICITAT