La Jove estrena el 8 per Sant Jordi

Tarragona ha viscut aquest diumenge la primera trobada de les quatre colles castelleres de la ciutat a la tradicional diada de Sant Jordi. Una diada marcada pel seu ambient festiu i estructures que donen el tret de sortida a la temporada.

castells Sant Jordi tots
PUBLICITAT

Per la Jove de Tarragona aquesta fita ha suposat també l’estrena de les estructures de vuit amb el 4d8 a primera ronda, seguits dels 5d7 i 4d7a. Adrià Calvet, cap de colla dels liles, expressa que “ara afronten un maig d’estrenes”.

Els Xiquets de Tarragona van enlairar fins a 5 estructures de set amb el 5d7 7d7 i 9d7, cloent amb un 3d7 i 4d7 simultanis. Roger Peiró, cap de colla dels matalassers, es mostra orgullós del compromís de la colla.

La colla castellera de Sant Pere i Sant Pau van apostar per una actuació amb el 3d7, 3d7a i 4d7. Una actuació que els hi ha servit per fer rodar als nous, tal com explica al cap de colla Jordi Gaya.

Els Xiquets del Serrallo van portar a la Rambla Nova quatre estructures amb el 2d6, 3d7, 5d6 i 4d6a. El cap de colla, Josep Maria Gaya, treu pit de la canalla que s’ha estrenat.

Una diada festiva, on les colles tarragonines s’han mostrat en un gran estat de forma per aquesta temporada.

PUBLICITAT