Tarragona Daily | La competència de Funció Pública, a examen

Més de 1.500 persones s’examinen a Tarragona per la competència de Funció Pública

Un total de 1.554 persones han realitzat aquest dissabte a Tarragona les proves del concurs oposició del procés d’estabilització de l’ocupació pública temporal a l’administració de la Generalitat. Un petita representació de les 13.600 persones arreu de Catalunya matriculades a les proves. Els aspirants opten a les 1.825 places incloses en les convocatòries, competència de la Direcció General de Funció Pública, publicades el 20 de desembre del 2020. A Tarragona les proves han tingut lloc a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria i d’Enginyeria Química, al Campus Sescelades de la Universitat Rovira i Virgili.

PUBLICITAT

L’Associació La Muralla proposa zumba al Serrallo per la salut mental

L’Associació Ment i Salut La Muralla oferirà el pròxim dissabte 6 de maig una ‘masterclass’ de zumba a favor de la salut mental. Serà a partir de les 11h al barri del Serrallo, concretament davant La Llotja. Tots els beneficis d’aquest acte seran en benefici de l’Associació, que treballa per la inserció sòcio-comunitària de les persones amb problemes de salut mental i de les seves famílies.

Mor atropellat un ciclista a Cornudella i el conductor fuig, però és detingut

Un ciclista ha mort atropellat aquest dissabte a la carretera C-242 al seu pas per Cornudella de Montsant (Priorat). Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, per causes que s’estan investigant un turisme ha envestit el ciclista al punt 44,4 de la carretera i li ha provocat la mort. 

Una final al Nou Estadi amb la tranquil·litat en joc

El Nàstic de Tarragona afronta un dels partits més importants de la temporada aquest cap de setmana en la visita del Real Unión d’Irun. Un més. Els granes no estan, de moment, en una situació de risc màxim respecte a la zona baixa. Però, una derrota aquesta jornada podria suposar un daltabaix molt gran per afrontar la recta final.

El TGN Bàsquet afronta el darrer partit de la temporada al Sagrat Cor

El TGN Bàsquet juga aquest cap de setmana la penúltima jornada de lliga, que és sinònim el darrer partit de lliga a casa. L’equip rebrà al Draft Gramenet al Sagrat Cor per acomiadar la campanya com a local amb l’aspiració de guanyar alguna posició a la taula abans del final. Les de Santa Coloma de Gramenet són cinquenes, un equip de la zona alta cridat a lluitar per entrar a la final a quatre, però que s’ha quedat ja sense opcions de fer-ho

PUBLICITAT