L’Associació La Muralla proposa zumba al Serrallo per la salut mental

L’Associació Ment i Salut La Muralla oferirà el pròxim dissabte 6 de maig una ‘masterclass’ de zumba a favor de la salut mental. Serà a partir de les 11h al barri del Serrallo, concretament davant La Llotja. Tots els beneficis d’aquest acte seran en benefici de l’Associació, que treballa per la inserció sòcio-comunitària de les persones amb problemes de salut mental i de les seves famílies.

PUBLICITAT

L’entitat va néixer l’any 1998. Es va decidir, des d’un principi, que l’Associació fos liderada per persones amb un problema de salut mental, formant part activament de la seva Junta Directiva. Actualment compten amb més de 300 socis i 130 usuaris beneficiaris del Club Social. Lluiten contra l’estigma i la sensibilització i normalització d’un problema de salut mental mitjançant els diferents serveis que ofereixen.

Francesc Martínez, membre de l’Associació Ment i Salut La Muralla, explica quins reptes tenen i perquè ha de servir aquesta activitat, fent referència a la seva experiència personal.

L’activitat té un cost de 7 euros en forma de donatiu a l’entitat, tot i que és gratuïta per a menors de 12 anys. Les inscripions es poden formalitzar el mateix dia al mateix emplaçament, o de forma anticipada a través de Bizum al 05777 o adquirint l’entrada a la seu de l’Associació, que es troba al carrer Sant Miquel (número 16, baixos) del Barri del Port.

PUBLICITAT