Tarragona Daily Esports | Primer caixa o faixa pel Nàstic

S’ha acabat el marge, prohibit fallar

El Nàstic de Tarragona viurà aquest diumenge a les 16h el primer cara o creu d’un tram final que pot acabar sent dramàtic si l’equip no treu els resultats necessaris. Ja no té marge. El descens és a tres punts i no guanyar diumenge al camp d’una UD Logroñés pràcticament sentenciada podria acabar amb els granes en la zona vermella al final de la jornada.

Mirar a Ascó i no fallar, l’objectiu d’un Valls que vol seguir viu

PUBLICITAT

La UE Valls va tornar a competir de meravella en el derbi davant el Reddis i va treure un empat meritori del Baix Camp que seria molt positiu en la majoria de contextos, però que pot resultar insuficient per assolir el somni d’assaltar la primera plaça. Ara bé, una derrota hauria sentenciat aquestes opcions, van mantenir-les amb vida i els vallencs s’hi aferraran fins al final. El primer repte serà aquest diumenge a les 16:30h davant el Santfeliuenc. El Valls rep un rival incòmode al Vilar. De fet, els de Sant Feliu han estat assentats en la tercera plaça durant gran part de la temporada, però es troben immersos en una dinàmica molt negativa, la pitjor de l’any, amb cinc derrotes consecutives.

El CBT competeix contra el Mataró (69-74) en l’últim test previ al ‘play-off’

El CBT debutarà el pròxim dijous en la fase d’ascens per pujar a LEB Plata. Ho farà contra el Socuéllamos a partir de les 13h. Un horari que es repetirà divendres i dissabte en els duels davant el Logronyo i El Pinar de Màlaga, contra qui els blaus tancaran la lligueta. Abans que l’equip viatji el pròxim dimecres cap a Mallorca els de Berni Álvarez han disputat la darrera prova a mode de preparació. Ha estat aquest divendres al vespre al Pavelló del Serrallo davant el Mataró, un equip que també jugarà per l’ascens (en el seu cas, a Huelva). Els tarragonins han acabat caient per cinc punts, 69 a 74, però Berni Álvarez es mostra satisfet amb el rendiment dels seus i assegura que és un test que ha anat bé de cara al que arriba.

El TGN Bàsquet vol acomiadar la temporada amb les millors sensacions

El TGN Bàsquet diu adeu a la temporada 2022 – 2023 aquest cap de setmana amb la disputa del darrer partit de lliga a domicili. Ho farà a la pista de l’EBAE SESE, al districte de Nou Barris de Barcelona, aquest diumenge a les 12:15h, i amb encara la possibilitat de tancar una campanya complicada, amb molts entrebancs a nivell d’efectius, en la sisena posició si és capaç d’aconseguir el triomf. Un final que permetria acabar amb les millors sensacions.

PUBLICITAT