El CBT competeix contra el Mataró (69-74) en l’últim test previ al ‘play-off’

El CBT debutarà el pròxim dijous en la fase d’ascens per pujar a LEB Plata. Ho farà contra el Socuéllamos a partir de les 13h. Un horari que es repetirà divendres i dissabte en els duels davant el Logronyo i El Pinar de Màlaga, contra qui els blaus tancaran la lligueta.

Foto: Eduard Hernando
PUBLICITAT

Abans que l’equip viatgi el pròxim dimecres cap a Mallorca els de Berni Álvarez han disputat la darrera prova a tall de preparació. Ha estat aquest divendres al vespre al Pavelló del Serrallo davant el Mataró, un equip que també jugarà per l’ascens (en el seu cas, a Huelva). Els tarragonins han acabat caient per cinc punts, 69 a 74, però Berni Álvarez es mostra satisfet amb el rendiment dels seus i assegura que és un test que ha anat bé de cara al que arriba.

Després d’una temporada realment complicada a nivell d’efectius, totalment marcada per greus lesions, el CBT recupera a Álex Doche per la disputa de la fase d’ascens i espera encara la possibilitat de comptar amb Dani Tugores, en la fase final del seu llarg procés de recuperació. Notícies que podrien permetre als blaus anar a Mallorca amb deu jugadors del primer equip.

La fase d’ascens es disputarà a Llucmajor, a Mallorca, de l’11 al 14 de maig. Paral·lelament, Huelva serà també seu de l’altra part del ‘play-off’. Dels setze equips que el disputen (vuit a cada seu), sis jugaran a LEB Plata la temporada vinent. Cada fase està formada per dos grups de quatre equips, dels quals el campió de cadascun pujarà directament de categoria. Per definir els dos restants, els segons classificats dels grups jugaran diumenge entre ells en la darrera oportunitat.

PUBLICITAT