Tarragona Daily Esports | El Nàstic no està per festes

El Nàstic fa matemàtica la permanència aixafant la festa a l’Amorebieta

El Nàstic treu un punt molt meritori del camp de l’Amorebieta (1-1) i transforma en matemàtica la permanència a 1a FEF. Quintanilla ha empatat el gol d’Eneko, ambdós al primer temps, i ha aixafat la festa a un Amorebieta que podia ser equip de 2a divisió si guanyava i que haurà de tornar-ho a intentar la darrera jornada. L’equip rebrà la darrera jornada l’Alcoyano al Nou Estadi, que encara no està salvat. Tocarà ser jutge de nou, ara de la part baixa.

La UE Valls no passa de l’empat a Ascó i es complica la possibilitat de la Copa del Rei

PUBLICITAT

La UE Valls ha empatat a 0 al camp de l’Ascó i veu com la possibilitat de convertir-se en el millor segon de la categoria i jugar la Copa del Rei la temporada vinent es complica. L’equip ha pogut endur-se el duel al segon temps, però no ha aconseguit ser efectiu, fallant fins i tot un penal. Ara tocarà esperar al resultat del Rubí aquest diumenge i veure si encara podrà competir per ser de Copa en la darrera jornada a casa, un nou derbi davant el Cambrils Unió.

El tortuós camí del CBT fins a l’ascens a LEB Plata

Després d’uns dies de celebracions, el Club Bàsquet Tarragona continua assaborint l’ascens a LEB Plata, un ascens històric pel retorn a la categoria després d’unes temporades a la Liga EBA i perquè després del pas per la tercera categoria durant la temporada de la covid, els tarragonins podran omplir novament el Serrallo de cara a l’any vinent. Un somni convertit en realitat que obliga ara als tarragonins a començar ja a treballar per complir amb les necessitat i obligacions per poder inscriure l’equip a LEB Plata, sobretot en l’apartat del pressupost del club.

PUBLICITAT