El Nàstic fa matemàtica la permanència aixafant la festa a l’Amorebieta

El Nàstic treu un punt molt meritori del camp de l’Amorebieta (1-1) i transforma en matemàtica la permanència a 1a FEF. Quintanilla ha empatat el gol d’Eneko, ambdós al primer temps, i ha aixafat la festa a un Amorebieta que podia ser equip de 2a divisió si guanyava i que haurà de tornar-ho a intentar la darrera jornada.

Foto: Nàstic
PUBLICITAT

Han començat amb la mirada posada a la porteria contrària els locals sabent el que tenien en joc, però el Nàstic ha competit. Eneko Jauregi ha aprofitat una errada defensiva de Pablo Fernández en un córner en contra per posar l’1 a 0 que els donava l’ascens momentani. En una nova pilota aturada ha respost el Nàstic. Una segona jugada ha acabat amb una centrada de Trilles des de la dreta i el gol de Quintanilla amb una rematada picada que no ha pogut aturar el porter.

Ha resistit el Nàstic al segon temps. I sense patir en excés. S’ha precipitat força l’Amorebieta i els granes s’han fet forts en la defensa d’àrea. No ha pogut celebrar l’equip basc que visitarà al cuer en la darrera jornada per poder pujar. El Nàstic, en canvi, rebrà un Alcoyano ja salvat al Nou Estadi en un duel sense pràcticament res en joc.

PUBLICITAT