Tarragona Daily Vespre | Segona oportunitat

Segona oportunitat pel sistema d’alertes mòbils

Protecció Civil repetirà la prova d’alertes mòbils a Tarragona, Terres de l’Ebre i Penedès que no va funcionar correctament el passat 12 d’abril. Aquest sistema pretén ser utilitzat en cas d’haver d’advertir o donar una instrucció a la població d’una zona a causa d’una emergència, com pot ser un accident químic o inundacions i tornarà a ser provat el dimarts 13 de juny.

alertes mobils
PUBLICITAT

La directora general de Protecció Civil, Marta Cassany, explica que la prova feta anteriorment no va funcionar correctament perquè hi va haver “un error intern a l’hora de fer l’enviament que va provocar que determinades antenes no s’activessin” i per això, algunes companyies van rebre majoritàriament el missatge i d’altres no. A més, Cassany destaca que és important que la gent llegeix-hi el missatge enviat.

Oficial | El Nàstic renova a Dani Vidal per dues temporades

El Nàstic de Tarragona ha fet oficial la continuïtat de Dani Vidal com a entrenador del primer equip per la pròxima campanya. De fet, el tècnic signa un contracte fins al juny del 2025, és a dir, dues temporades, i amb l’opció d’allargar-lo una més.Dani Vidal ha passat de ser el segon entrenador durant el darrer any i mig a convertir-se en el líder de la banqueta grana en el tram final de la darrera campanya, agafant l’equip en una situació realment delicada, molt a prop del descens a 2a FEF, i ha aconseguit salvar-lo, assolint, a més, el premi menor de participar en la pròxima edició de la Copa del Rei. 13 partits en total amb un balanç de 6 triomfs, 4 empats i 3 derrotes. Unes xifres i un rendiment que li han servit perquè la Junta Directiva l’hagi escollit com la millor opció per comandar la nau, per davant d’altres amb més experiència.

Arriba a la plaça Corsini la Fira del Vi de la DO Tarragona

Aquest divendres a partir de les sis de la tarda arranca la Fira del Vi de la DO Tarragona, que reivindica els vins d’aquest territori amb 17 cellers de la denominació. Aquestes paradetes estaran maridades amb cinc estands gastronòmics i dos restaurants associats. En aquesta edició la DO Tarragona busca també divulgar la ruta del vi que agrupa tots els cellers de la denominació, i en general, treure pit dels vins del territori. Àngels Collado, secretaria de la DO Tarragona, assegura que “viuen un moment de creixement, però necessiten encara una empenta per arribar a tots els restaurants i les llars”. Collado també explica que “una de les fites de la DO en aquesta fira és potenciar la varietat Macabeu, i les característiques pròpies que té al Camp de Tarragona i la Ribera d’Ebre”.

PUBLICITAT