Oficial | El Nàstic renova a Dani Vidal per dues temporades

El Nàstic de Tarragona ha fet oficial la continuïtat de Dani Vidal com a entrenador del primer equip per la pròxima campanya. De fet, el tècnic signa un contracte fins al juny del 2025, és a dir, dues temporades, i amb l’opció d’allargar-lo una més.

PUBLICITAT

Dani Vidal ha passat de ser el segon entrenador durant el darrer any i mig a convertir-se en el líder de la banqueta grana en el tram final de la darrera campanya, agafant l’equip en una situació realment delicada, molt a prop del descens a 2a FEF, i ha aconseguit salvar-lo, assolint, a més, el premi menor de participar en la pròxima edició de la Copa del Rei. 13 partits en total amb un balanç de 6 triomfs, 4 empats i 3 derrotes.

Unes xifres i un rendiment que li han servit perquè la Junta Directiva l’hagi escollit com la millor opció per comandar la nau, per davant d’altres amb més experiència. La renovació de Vidal arriba acompanyada de canvis en l’organigrama de l’staff tècnic. Manolo Oliva seguirà com a entrenador de porters, però no ho farà Manolo Martínez, fins ara segon entrenador. Per ocupar el seu lloc el Nàstic ha triat també gent del territori, apostant pel retorn d’Iván Moreno com a segon i, també, el de Jordi Abella en la preparació física.

Els granes tenen la idea de reduir el pressupost aquesta pròxima campanya per evitar les pèrdues que ha tingut en les dues darreres temporades, i això passa per estrènyer el cinturó i apostar pels de casa. A tot això, resta encara pendent definir l’estructura de la direcció esportiva amb una peça que el club encara no ha escollit i amb Sergi Parés realitzant, momentàniament, aquestes funcions.

PUBLICITAT