Tarragona Daily | El SAD, de la Xarxa Santa Tecla a Sacyr

La gestió del SAD passa de la Xarxa Santa Tecla a Sacyr

L’empresa madrilenya Sacyr gestionarà el Servei D’Atenció Domiciliària (SAD) de Tarragona a partir d’aquest octubre. El servei de Contractació Pública de la Generalitat va notificar aquest contracte aquesta setmana per un import d’adjudicació que puja dels 6 milions d’euros amb IVA inclòs. El contracte s’ha licitat per dos anys, amb una pròrroga obligatòria de dos anys més si el consistori així ho indica. Aquest contracte garanteix la subrogació dels més de 130 treballadors del SAD, tot i que les condicions salarials dependran de l’empresa contractada i la negociació del conveni col·lectiu.

Hospital Santa Tecla
PUBLICITAT

Segona oportunitat pel sistema d’alertes mòbils a Tarragona

Protecció Civil repetirà la prova d’alertes mòbils a Tarragona, Terres de l’Ebre i Penedès que no va funcionar correctament el passat 12 d’abril. Aquest sistema pretén ser utilitzat en cas d’haver d’advertir o donar una instrucció a la població d’una zona a causa d’una emergència, com pot ser un accident químic o inundacions i tornarà a ser provat el dimarts 13 de juny.

El campus Sescelades celebra la segona edició de la Fira Experimenta

Aquest divendres ha tornat al campus Sescelades de la URV la segona edició de la Fire Experimenta, on grans i petits han pogut resoldre fins a 32 reptes científics plantejats enguany. Aquesta iniciativa funciona com a cloenda de la feina dels alumnes d’ESO de deu escoles de tota Catalunya que han dissenyat aquests experiments per apropar-los als nens de primària.

El Nàstic Genuine ja és a Vila-real

El Nàstic Genuine ja és a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza de Vila-real per disputar la darrera fase de la Lliga Genuine. Aquest divendres l’equip va sortir des de Tarragona i aquest matí disputaran el primer partit, en el que s’enfrontaran a la Fundación Real Madrid. A la tarda el Nàstic juga contra el Cartagena, i ja demà a les 10 del matí, tancaran la participació a la Lliga Genuine enfrontant-se al Betis. El conjunt grana buscarà consolidar el campionat del fair play, que ara mateix lídera en el grup ‘Compañerismo’ i també en la classificació global.

PUBLICITAT