Torna la Fira Experimenta amb 32 reptes científics pels infants

Aquest divendres torna al campus Sescelades de la URV la segona edició de la Fira Experimenta, on les famílies amb nenes i nenes es poden sumar a resoldre els 32 reptes científics plantejats enguany.

Fira Experimenta
PUBLICITAT

Aquesta iniciativa funciona com a cloenda de la feina dels alumnes d’ESO de deu escoles de tota Catalunya que han dissenyat aquests experiments per apropar-los als nens de primària. Entre aquests deu finalistes s’escolliran els 3 millors divulgadors, per aquells que expliquin millor la seva feina. Tot això té l’objectiu de vincular als infants i adolescents a l’àmbit científic fent-los sortir de l’aula amb treball de camp. Bàrbara Vastenavond, directora executiva del programa Repte Experimenta, explica que la gran majoria d’alumnes que passen per la iniciativa augmenten el seu interès per la ciència.

Com a novetat enguany la fira compta amb una scape room dissenyada per estudiants universitaris en col·laboració amb el Consorci D’Aigües de Tarragona. Aquest et posa en la pell d’un operari per fer valdre la dificultat d’obtenir l’aigua potable.

PUBLICITAT