Un centenar de persones participen al Dinar d’Aprofitament

La plaça Corsini ha acollit aquest dissabte al migdia el Dinar d’Aprofitament que es realitza en el marc d’una campanya de la Generalitat per treballar per l’aprofitament alimentari i contra el malbaratament. En aquest s’oferien fins a 400 àpats per les persones que s’han acostat.

PUBLICITAT

Dins d’aquesta campanya alimentària s’inclouen quantitat de projectes diferents amb la mateixa finalitat. Per exemple, la “Marató Jo Espigolo”, que arriba a la seva 3ª edició enguany fent una crida a la població a ‘espigolar’ – collir fruites i verdures que aparentment no es podrien aprofitar per donar una segona vida -. El delegat de la Generalitat a Tarragona, Àngel Xifré, que ha estat present en l’acte, destaca la importància de prendre consciència sobre l’aprofitament del menjar.

L’acció es du a terme en un mateix dia a diferents punts de Catalunya i està liderada per la ‘Fundació Espigoladors’.

PUBLICITAT