#TarragonaDaily | Desmantellen un grup criminal a Tarragona

La Policia Nacional ha desarticulat una organització criminal a Tarragona que presumptament traslladava migrants amagats en camions a través de la frontera marítima d’Algesires. La xarxa criminal ocultava els migrants a l’interior de camions, modificats per traslladar fins a cinc persones, i els traslladava en ferris comercials de la ruta marítima entre Tànger i Algesires. Els migrants pagaven entre 8.000 i 14.000 euros en funció del lloc on s’amagaven, l’ús de documentació falsa espanyola o el destí final on eren traslladats. L’operació policial ha acabat amb la detenció d’onze persones del grup criminal assentat a la província de Tarragona i el principal responsable de la xarxa ja ha ingressat a la presó.

PUBLICITAT

L’ocupació hotelera a Tarragona arriba al 90%

Els allotjaments turístics de Tarragona i l’Ebre han presentat xifres d’ocupació diverses aquest pont d’octubre. D’una banda, segons l’Associació d’Empresaris Hotelers de Tarragona i l’Ebre (AEHT) les bones temperatures han allargat la temporada d’estiu a destins de la Costa Daurada com Cambrils, Calafell o Altafulla on les ocupacions s’han mantingut entre el 75% i el 90%. Unes xifres que concorden amb les previsions que tenien els hostalers de la demarcació, que preveien que aquest cap de setmana que tot just comencem, els establiments estiguessin plens.

Un CBT sense resposta en l’estrena al Serrallo

El Club Bàsquet Tarragona s’ha vist completament superat pel CB l’Hospitalet i encaixa una derrota molt dolorosa en la segona jornada de LEB Plata, coincidint amb l’estrena al pavelló del Serrallo davant l’afició. El resultat ha estat 49 a 62. No hi ha hagut color des de molt aviat. Els darrers cinc minuts del primer temps ja han estat catastròfics pels blaus, que s’han vist setze punts per sota al final del primer quart, havent anotat tan sols 11 punts en 10 minuts. Una distància que s’ha convertit en insalvable malgrat tenir mitja hora de joc per davant.

PUBLICITAT