Un CBT sense resposta en l’estrena al Serrallo

El Club Bàsquet Tarragona s’ha vist completament superat pel CB l’Hospitalet i encaixa una derrota molt dolorosa en la segona jornada de LEB Plata, coincidint amb l’estrena al pavelló del Serrallo davant l’afició. El resultat ha estat 49 a 62. No hi ha hagut color des de molt aviat. Els darrers cinc minuts del primer temps ja han estat catastròfics pels blaus, que s’han vist setze punts per sota al final del primer quart, havent anotat tan sols 11 punts en 10 minuts.

Una distància que s’ha convertit en insalvable malgrat tenir mitja hora de joc per davant. Bona actitud dels tarragonins malgrat el marcador, però insuficient per revertir un avantatge tan gran com el que tenien els barcelonins. Han estat igualats els següents trams de xoc, però amb l’Hospitalet sabent que tenia un gran coixí davant un CBT impotent, i en un partit d’anotació molt baixa.

L’Hospitalet es refà amb aquest triomf de la contundent derrota que havia encaixat davant el Cartagena en la primera jornada, però el CBT rep un cop dur davant un rival, a priori, “que competirà en la mateixa lliga” a final de temporada. Dues derrotes en dos partits pels de Noé Monroy.