S’activa un pla d’ubicacions alternatives pels actes del Dixieland d’aquest cap de setmana davant la previsió de pluja

Les previsions meteorològiques preveuen ruixats al llarg del cap de setmana, tant dissabte com diumenge. Per això, l’Ajuntament de Tarragona en coordinació amb les formacions participants, ha activat un pla per fer front a la pluja en el marc del Festival Dixieland. Així, en cas de pluja les actuacions itinerants de matí o tarda es traslladarien a l’interior del Mercat Central i del Mercat de Torreforta. Aquests espais ja s’utilitzaven parcialment en cadascuna de les actuacions.

PUBLICITAT

Hi ha més possibles canvis previstos en cas d’aigua. S’han activat els centres culturals municipals de l’Antic Ajuntament i l’Antiga Audiència, el vestíbul del Teatre Metropol i el local social de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, implicant tant els serveis de l’Ajuntament com els de les entitats coorganitzadores.

Malgrat aquestes advertències, des d el’organització recomanen mantenir-se atents a les xarxes socials de TGN Cultura per seguir l’evolució de les previsions meteorològiques i els possibles canvis d’ubicació, que poden tenir impacte en qualsevol dels actes agendats aquest cap de setmana.

PUBLICITAT