L’ambient festiu del Festival Dixieland de Tarragona impregna els carrers de la ciutat

La 29a edició del Festival Dixieland de Tarragona preveu una quarantena de concerts i activitats relacionades amb aquest estil musical fins diumenge. La 29a edició del certamen, que ha començat aquest dijous, compta tant amb concerts de carrer en diferents indrets del centre de la ciutat, com en recintes tancats com el teatre Magatzem o l’Espai Jove Kesse.

Foto: ACN
PUBLICITAT

Blanca Serres, regidora de carrer del certamen, ha destacat que els grups venen tant del Camp de Tarragona com de la resta de Catalunya, Andalusia o Múrcia, com és el cas de la Steam Brass Band, que ha amenitzat el migdia a la Rambla Nova i a la plaça Corsini. Desenes de persones han acompanyat la formació murciana des del teatre Metropol fins a la plaça Corsini. Els músics han oferts adaptacions de temes contemporanis així com algun clàssic del gènere en un ambient festiu.

Un dels components de la banda, Pedro Sola, ha celebrat poder ser a Tarragona per participar en el certamen i poder oferir fins a nou concerts en quatre dies, tres en recintes tancats i sis al carrer.

“Sabem el què agrada i el què funcionarà. Estem convençuts que el cap de setmana serà una festa”, ha pronosticat Serres. L’organització ha treballat per buscar espais alternatius per si la meteorologia no acompanya durant el cap de setmana.

PUBLICITAT