El Sant Pere i Sant Pau, a pel darrer pas per tornar a l’elit del vòlei estatal

Tota una temporada competint i treballant de valent per arribar a aquest dia, a aquest moment. El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau jugarà aquesta tarda el partit decisiu per pujar a Superlliga 1, la màxima categoria del vòlei estatal. Ho farà davant el CV Leganés, a les 17:30h, a San Sadurniño, el municipi de Galícia que està acollint la fase final d’ascens de Superlliga 2. Qui guanyi ascendeix, qui perdi seguirà a la 2.

Els tarragonins, després d’acabar com a líders i campions del grup C durant la lliga, van quedar enquadrats amb el Tèxtil Santanderina, campió del grup A i de la Copa, i amb l’Utrera. Van jugar els seus dos partits aquest divendres. Van caure en el darrer set a 15 en el debut davant els càntabres, però es van imposar a la tarda als andalusos per 3 a 1, passant a semis com a segons.

El Leganés va guanyar l’altre grup, superant a l’amfitrió en el darrer partit. Els madrilenys van ser campions del grup B amb molta suficiència durant tota la temporada. S’han mostrat intractables, i de moment també en aquest play-off. Tot i això, els de Vlado Stevovski tenen clar que són un gran equip, ho han demostrat tot l’any, i volen endur-se el premi que no van poder aconseguir en la promoció d’ascens de l’any passat. És el dia, és l’any: el Sant Pere i Sant Pau vol tornar a l’elit del vòlei estatal.