Tarragona celebra el Dia Internacional de la Dansa a partir d’aquest cap de setmana

El pròxim dilluns, com cada 29 d’abril, és el Dia Internacional de la Dansa. Per això, al llarg d’aquests dies Tarragona viurà diversos actes, coorganitzats entre l’Ajuntament i diverses entitats. Hi ha propostes pel mateix dilluns, però també algunes aquest cap de setmana.

PUBLICITAT

Aquest dissabte, de 17h a 19h, es durà a terme la Mostra de Dansa al parc del Francolí, un espai obert a totes les escoles, espais culturals o centres relacionats amb la dansa, de diferents estils i edats, que hi ha a la ciutat i voltants. Un esdeveniment a l’aire lliure amb l’objectiu de fomentar i agermanar la dansa a la ciutat.

L’altre acte, serà el diumenge, a les 18h i a les 20h, amb la celebració de la Gala de dansa de les escoles associades. A les 18h serà el torn dels més petits, de 4 a 12 anys; i a les 20h el dels joves i adults. Els alumnes compartiran les seves coreografies i fusionaran la música, l’esforç i l’emoció en un mateix espectacle.

El proper dilluns, a les 18h, ballarins i ballarines de les 6 escoles de l’Associació pel Foment de la Dansa de Tarragona protagonitzaran l’emblemàtica barra al balcó del Mediterrani, amb la presentació d’exercicis bàsics de dansa clàssica. La primera barra serà la dels petits ballarins amb la presentació de quatre petits exercicis bàsics de dansa clàssica; la segona serà la dels adolescents i adults, amb sis petits exercicis de dansa clàssica més elaborats. 

PUBLICITAT