TarragonaDaily | Més de 6 milions de litres d’aigua estalviats

La Conselleria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tarragona ha comunicat que les mesures d’estalvi aprovades pel consistori durant aquest estiu, així com la col·laboració ciutadana, han permès a la ciutat estalviar més de 6 milions de litres d’aigua respecte el 2022. Segons el consistori, les principals mesures han estat el tancament total i posteriorment parcial de les dutxes i rentadors de peus a les platges, les restriccions en el reg de jardins i zones verdes municipals, on només s’ha usat l’aigua mínima indispensable. També el tancament de les fonts ornamentals o la reformulació d’ activitats recreatives amb ús d’aigua com és el cas de la Remullada dins la programació de Sant Magí, reconvertida en Revetlla Il·luminada.

PUBLICITAT

Les qüestions econòmiques continuen marcant l’actualitat de l’Ajuntament

El plenari municipal d’aquest divendres a l’Ajuntament ha estat centrat en l’aspecte econòmic. Més de quatre hores de sessió. El plenari ha aprovat dos expedients modificatius de crèdit del Pressupost 2023 del Patronat Municipal de Turisme. Es retornen així partides que no s’han pogut aplicar per invertir en altres projectes i que puguin ser destinades a altres àrees fora del turisme que ho puguin necessitar.

El director de PortAventura assegura que es mantindrà el pla d’inversions del parc

El director general de PortAventura, David Garcia, ha assegurat que els possibles nous accionistes del parc d’atracció mantindran el pla d’inversió previst per als pròxims cinc anys. “Passi el que passi en el futur, vingui qui vingui ha de seguir veient-lo com un lloc únic per continuar invertint”, ha dit. Tot i això, el responsable ha apuntat que es tracta d’una qüestió de l’accionariat i ha realçat la inversió feta pels actuals accionistes.

Buscant una reacció immediata davant un filial exigent

El Nàstic de Tarragona rep aquest cap de setmana al filial de la Real Sociedad al Nou Estadi. Un altre partit molt exigent que arriba després d’encaixar la primera derrota de la temporada a Fuenlabrada fa una setmana. Malgrat això, el conjunt grana continua líder i té l’oportunitat de continuar mostrant-se intractable a casa, on ha sumat 10 punts de 12 possibles.

PUBLICITAT