#TarragonaDaily | Reivindicant el paper de la cultura

L’actor tarragoní, Oriol Grau, ha estat l’entrevistat de la setmana al programa Distàncies Curtes. Grau ha tractat diversos temes d’actualitat, però ha fet èmfasi en el paper de la cultura dins la ciutat. L’actor es pregunta quin és el futur de Tarragona i lamenta la manca de discurs cultural. Grau també ha valorat la minsa aposta cultural al territori, i que cal pensar en ella com una eina transformadora.

PUBLICITAT

L’Hospital Joan XXIII, distingit als premis TOP 20

L’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona ha estat premiat en les categories “Àrea de la Dona” i “Àrea del Ronyó i de les Vies Urinàries” en els premis TOP 20 que lliura la companyia de serveis d’informació sanitària IQVIA i que s’han cel·lebrat aquesta setmana a Madrid en la seva XXIV edició. Una edició amb un rècord de participació de 185 hospitals, el 57% dels quals són públics i el 43 %, privats.

La “Catalunya Hydrogen Week” arriba al Port de Tarragona

El Tinglado 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona acollirà la primera edició de la Setmana de l’Hidrogen – Catalunya Hydrogen Week del 9 al 17 de novembre sent el primer esdeveniment d’aquesta índole que es farà a Catalunya. L’objectiu és promoure l’ús de l’hidrogen verd com a vector energètic i estratègic, amb un potencial únic de creixement.

El CBT ultima el derbi davant el Salou

Aquest serà un dissabte marcat pel bàsquet i pel color blau a la demarcació, el pavelló del Serrallo acollirà el derbi entre CBT i CB Salou a LEB Plata. És una jornada ja prou excitant per permetre no pensar gaire en com ha anat l’inici de campanya per ambdós conjunts: els de Salou han sumat només un triomf i els tarragonins cap després de tres jornades.

PUBLICITAT