La “Catalunya Hydrogen Week” arriba al Port de Tarragona

El Tinglado 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona acollirà la primera edició de la Setmana de l’Hidrogen – Catalunya Hydrogen Week del 9 al 17 de novembre sent el primer esdeveniment d’aquesta índole que es farà a Catalunya. L’objectiu és promoure l’ús de l’hidrogen verd com a vector energètic i estratègic, amb un potencial únic de creixement.

PUBLICITAT

L’esdeveniment serà una oportunitat per a experts, científics, emprenedors i empresaris per aprofundir en l’economia verda i els reptes de futur que comporta. El Port de Tarragona ha volgut acollir aquest esdeveniment per preparar el territori cap a la transició energètica i per impulsar des del Sud de Catalunya la introducció de l’Hidrogen Verd com a nou vector energètic en el conjunt del país. En paraules del president de l’APT, Saül Garreta, el Camp de Tarragona reuneix les condicions per liderar aquest procés i per impulsar la producció, la logística i el consum d’hidrogen 100% verd en el transport i en la indústria, principalment.

Durant la setmana s’aniran succeint les xerrades i els fòrums de debat en unes jornades que requereixen d’inscripció prèvia i que es donaran per iniciades a les 9:30 h allargant-se fins a les 13:15 h.

PUBLICITAT