#CorsiniTGN | La Comparsa ‘Som i serem’ oferirà una temàtica inspirada en el mar i les sirenes al Carnaval 2018

Plaça Corsini P.46-T.02 (01/12/17) | Aquesta setmana, seguint la cobertura de cara al Carnaval 2018, ens visita la comparsa ‘Som i serem’ que a la passada edició va obtenir la 4a posició amb la temàtica dels vikings, millorant i molt respecte la 18a posició obtinguda a l’anterior edició. Provinents de l’antiga comparsa Associació de veïns Torrenova, i amb gairebé 25 anys de trajectòria, fa dos anys que s’han fusionat amb l’escola de ball Urban Style.

PUBLICITAT

Les dues components Mireia Samper i Laura Pérez ens en fan balanç i expliquen detalls de la passada disfressa, impressions i nivell de la resta de comparses. També com preparen ja el proper carnaval, desvetllant que tindran una temàtica inspirada en fantasia del mar i les sirenes, i reclamen major suport econòmic per part de l’Ajuntament.

Pel que fa al nostre concurs ‘Parida parodia’, han nominat/reptat al Ball de Gitanes de Tarragona amb el tema ‘Bailando’ d’Enrique Iglesias, sorgit del sobre 4 que han escollit, i que hauran de versionar/parodiar en clau tarragonina. Acceptaran el repte?

-Consulteu més detalls de Parida Parodia

-Consulteu les nominacions

PUBLICITAT