‘Sinhus Sport’ i ‘Som i serem’ es coronen al Carnaval 2019 de Tarragona

La comparsa Sinhus Sport amb la temàtica Samurai i la comparsa Som i serem amb la temàtica africana de Metakilili s’han proclamat guanyadores del Concurs de Comparses del Carnaval 2019 de Tarragona, amb 800 i 500 euros respectivament i representaran l’any vinent els sèquits del Rei Carnestoltes i la Reina Concubina.

PUBLICITAT

Cal recordar que totes dues però amb posició inversa ja van guanyar també la Gala Disfressa d’Or 2019 en un carnaval novament molt renyit i amb alt nivell.

La Ballaruga s’ha quedat aun any més a les portes amb 3ª posició i seguidament s’han classificat també entre les 15 primeres les comparses Spectrum, Aerodance, Colours Fantasy, Torres Jordi, Fotem-li canya, l’Albada, La Unió, Dones de Sant Salvador, Platinium, Disc 45, Cayo Largo i Carmelites en una classificació on a xarxes socials ha sobtat i s’ha criticat que hagin quedat fora els Amics de la Part Alta, teint en compte que amb la temàtica Fantasy Dragons han obtingut 6ª posició de Disfressa d’Or.

El transcurs del veredicte va poder seguir-se en directe per Ràdio Ciutat de Tarragona, una retransmissió disponible ja a la web www.rctgn.cat

PUBLICITAT