Les comparses ‘Sinhus Sport’ i ‘Som i serem’ guanyen el Carnaval 2019 de Tarragona

La comparsa Sinhus Sport amb la temàtica Samurai i la comparsa Som i serem amb la temàtica africana de Mekatilili s’han proclamat guanyadores del Concurs de Comparses del Carnaval 2019 de Tarragona, fet pel qual l’any vinent portaran els sèquits del Rei Carnestoltes i la Reina Concubina.

La plaça de la Font, de gom a gom, ha estat testimoni d’una nit plena de nervis i emocions per conèixer els resultats que posen punt i final al Carnaval 2019, i que un any més s’ha pogut seguir en directe amb Ràdio Ciutat de Tarragona (escolta la transmissió aquí), sense dubte l’emissora referent del carnaval tarragoní.

Cal recordar que a la Gala Disfressa d’Or 2019 Som i Serem ja va obtenir 1a posició amb la temàtica de Mekatilili, guerrera africana, i Sinhus Sport la 2a posició amb la temàtica Samurai (més detalls // retransmissió de la gala) i que en aquesta ocasió s’han girat la torna en el resultat de rua. A més, Sinhus Sport concursava enguany després de guanyar al 2017 i regnar al 2018.

Han quedat classificades entre les 15 primeres i podran sortir l’any vinent a la Rua de Lluiment les comparses (ordre alfabètic): AVV. L’Albada, Torres Jordi, La Ballaruga, Carmelites, Col·lectiu de Dones de Sant Salvador, Colours Fantasy, Cayo Largo, La Unió, Platinium, Aerodance, Foteml-li canya, Disc45 Sinhus Sport, Som i serem i Spectrum. Una nit carregada d’emocions i on entre els assistents ha sorprès que la comparsa Amics de la Part Alta no s’hagi classificat amb decepció aparent dels seus integrants, visiblement afectats.

Amb aquesta victòria, Sinhus Sport rep 800 euros i Som i serem 500 euros, i agafaran el relleu del sèquit reial que enguany han lluit les comparses Nou Ritme i Cromàtic Fusion, guanyadores del passat carnaval.

També s’ha premiat com a comparsa més satírica La Murga, la més participativa La Ballaruga i premi anècdota a Aquí hi ha Marro, que enguany fan 30 anys i es retiren.

D’altra banda, des del passat diumenge Ràdio Ciutat de Tarragona ha tingut activa una enquesta que ha obtingut un total de 9.347 vots, on Colours Fantasy i Som i serem han estat les comparses més votades, coincidint per tant la 2a posició amb el resultat del jurat. Podeu veure els resultats de l’enquesta a continuació:

PUBLICITAT