Els podcasts de la setmana 36 de la 2a temporada de PodcastCity

Deixem enrere l’estat d’alarma, arriba el bon temps, i gaudir dels programes de PodcastCity és gairebé una obligació en aquest context. Agafeu l’applicació de Ràdio Ciutat i aneu-vos-en a un parc a recarregar piles: això sí, sempre amb les mesures de seguretat pertinents!

Les fabuloses tortugues ninja La Partida

PUBLICITAT

Si heu crescut amb les tortugues ninja no us perdeu el programa! Parlem amb l’Adri, un autèntic aficionat als reptils karateques. Parlem de la reedició del cómic i dels jocs de taula que ha tret l’editorial IDW.

Vivir para ver La Caña de Mujer 50

Otra frase hecha “hecha” para tener un tema en este programa 20 de La Caña de Mujer 50. Hoy hablamos de Vivir para ver! Para ver una pandemia, para ver la llegada de una obra humana a Marte, para ver tu profesión agonizar… Bueno, venga, vamos a pasarlo bien.

Hemos venido a jugar ¿A Ti Qué Te Pica?

Una semana más, sin falta, aquí estamos con Juanpi Maligno en ¿A Ti Qué Te Pica?. Hoy hablamos con Olga Muñoz… o mejor dicho, “Hoy jugamos al pega o no pega” con Olga Muñoz y con Óscar a los controles.

Juguetes sexuales Psiquisex

Sabíais que hay un plug anal con la cara de David Broncano? Ah, que no sabéis que es un plug anal? Pues os lo contamos en Psiquisex, en un programa dónde haremos un repaso a todos los juguetes sexuales que hemos encontrado.

El final, la muerte El Tiempo del Jaguar

Todo camino tiene un final. Todo proceso tiene que acabar. Hoy, la abuelita y el explorador se conectan con la jungla, con la naturaleza y con los espíritus. Anochece. Nada es casual.

The End is Near Pas Zero

Cada cop més a prop del final de temporada. S’apropa “The end” de la temporada regular, i aquí seguim, apropant-vos la NBA en català a PodcastCity. Avui tenim molts temes, moltíssims, però per què explicar-los aquí si podeu gaudir de la nostra companyia radiofònica i twitchaire?

El nivell superior de la consciència Plenitud a la Vida Quotidiana

Avui parlarem del nivell superior de consciència, explicarem que és, com connectar-hi i establir-nos-hi, així com quins són els efectes que es produeixen a la nostra personalitat i a l’entorn on ens trobem.  A la segona part del programa parlarem amb en Jordi Sapés, també escoltarem una cançó que està en sintonia amb el tema d’avui i acabarem amb un exercici que ens permetrà obrir-nos a l’aspecte transcendent.

Les notícies de fa unes setmanes Tarraco Jove

Tarraco Jove és un podcast de persones joves, actives, comunicadores i d’actualitat candent. Per això avui al programa parlem de notícies de fa unes setmanes i que tenen per protagonista problemàtiques que afecten als joves. Rabiosa actualitat, ladies and gentlemen.

Sexualitat femenina Mafalda

Torna la nostra sexòloga de capçalera, la nostra estimada Laia, per parlar de sexe, més concretament de sexualitat femenina: cicle menstrual, pastilles anticonceptives, problemes hormonals… Parlem de tot allò que ens passa a les dones. Si no fa molt parlàvem del clítorís, avui volem anar més enllà…

Tornar a casa, una veu que crida La Ciutat Que Cura

En el meu procés de recerca personal he seguit un camí fosc i dens ple d’incerteses però amb una base de Valors que m’han sostingut fins aquí. Caminant cansada de no trobar una brúixola per orientar-me no he deixat mai de buscar la Meva Veritat.  Avui amb Teresa Numen parlem de com fer “per tornar a casa”  des de  la gestió emocional a través de l’artteràpia i la Ciclicitat femenina. Homes i Dones esteu convidats. 

PUBLICITAT