#PodcastCity | La fi de la línia (Rànquing Final)

C’est fini! La 4ta temporada de PodcastCity tanca les seves portes i proclama com a guanyador definitiu a La Reseña, el podcast especialista en contar la història de “pistacheo”. Ane Casado i Omar Bravo són els vencedors indiscutibles del rànquing amb el primer lloc, que han mantingut durant la majoria de la temporada. Des de l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona els estenem les nostres felicitacions i agraïments per haver participat en aquesta edició.

#PodcastCity
PUBLICITAT

Però aquests no són els únics guanyadors de la temporada. Sin Expectativas de María José García-Villarubia i Pedro Fernández s’ha quedat amb el segon lloc en el podi després d’haver romàs sota el radar durant la primera meitat de la temporada, superant completament les seves expectatives per a la temporada.

#SinExpectativas

A aquests els segueixen els “underdogs” de Track 13 que van aconseguir alçar-se i superar la barrera del podi a través de bones vibres musicals. Això és especialment notable pel fet que van assolir arribar a aquest punt havent entrat a meitat de la temporada. A tots dos equips els hi enviem felicitacions i agraïments!

Aquesta temporada, no obstant això, tots són guanyadors. A part dels premis que reben els podcasts que han arribat al podi, la resta de podcasts que han arribat al final de temporada rebran diversos diplomes corresponents a categories com “Podcast més experimental” o “Podcast amb més capítols”. El rànquing ha acabat, però ara comencen els #PodcastCityAwards.

Abans, però, donem pas a l’últim rànquing de PodcastCity per a la temporada 2022-2023.

 1. La Reseña
 2. Sin Expectativas
 3. Track 13
 4. El Mundo Que Nos Rodea
 5. Maternitat i Criança Conscients
 6. Delirium
 7. Destruir la norma
 8. El Piscolabis
 9. Posem Nom
 10. Critics Crònics
 11. Veus De la Terra
 12. No Nos Cuentes Tu Vida
 13. Plot it again serras
 14. Xapes Musicals
 15. Entrada Para dos
 16. Converses JC
 17. Sonrisas con esencia
 18. ATQTP
 19. Diario De un Becario

#PodcastCity Logo


PUBLICITAT