#PodcastCity | Feliç Sant Jordi!

Des de PodcastCity desitgem a tota la nostra audiència una bona diada de Sant Jordi! Un dia on l’amistat i l’amor tenen especial rellevància. Amb això en ment, els nostres podcasters han preparat petites recomanacions de llibres per a ajudar a la nostra audiència en la seva cerca del regal ideal per a aquella persona ideal.

#PodcastCity

Crítics Crònics

PUBLICITAT

Els nostres criticons favorits fan de les seves criticant més enllà de la pantalla gran. Marta Omella i Enric Solé exposen les seves obres “favorites” per a regalar aquest Sant Jordi mantenint les crítiques al mínim (o no).

#CríticsCrònics

Maternitat I Criança Conscients

Des de Maternitat i Criança Conscients Estel·la Prado, per la diada de Sant Jordi, ens fa un recull de llibres que recomana per la maternitat. “Espero que us serveixi i que el gaudiu i com sempre, salut i bona criança.”

#MaternitatICriança

Veus De La Terra

La nostra “Veu de la terra” ens recomana un llibre en format de còmic sobre la temàtica central del seu pòdcast: El feminisme. Una obra especialment interessant per qui vulgui expandir la seva visió respecte a temes femenins i d’igualtat de gènere.

Lucia Medina

Delirium

Les veus més joves de PodcastCity discuteixen una mica el seu gust en llibres i debaten sobre la importància de la lectura (i l’amor) en la seva generació.

#Delirium

Posem Nom

Lidia Porta ens explica una mica els seus hàbits (i tragèdies) de lectura. A més, recomana una sèrie de lectures sobre matèria feminista escrits per professionals del seu gremi: el periodisme.

#PosemNom

Plot It Again Serra’s

Qué traman esta vez los hermanos Serra? Pues escapar de los guiones y pasar a las novelas. Esta vez no hay discusión audiovisual, solo critica novelesca pura y dura.

Plot It Again Serra's

El Mundo Que Nos Rodea

El pequeño científico Daniel Benítez sale de su esquema habitual de entrevistas y nos recomienda un libro para ayudar explotar la curiosidad que llevamos todos y todas dentro.

#ElMundoQueNosRodea

Track 13

En ausencia de uno de sus integrantes, los miembros de Track 13 discuten un poco la festividad y hablan sobre sus ideas para regalar libros. Además, Pau nos descubre un excelente género (?) musical para ambientar esta fiesta de origen medieval: El bardcore. (No olvidéis escuchar la lista de reproducción de Track 13)

#Track13

Sin Expectativas

Peter y MJ se distancian un poco de las recomendaciones y debaten en su lugar sobre el habito de la lectura y como la viven ellos personalmente. Leer ayuda al crecimiento personal! No lo olvidéis!

#SinExpectativas

Destruir La Norma

Nuestro par favorito de Cerdas y Diamantes nos recomiendan un libro especial para ellas. Una lectura que abre la mente a problemas que antes no percibíamos como problemas y que nos acerca un poco más a destruir la norma.

#DestruirLaNorma

Entrada Para Dos

Hoy no se va al cine. Hoy se regalan rosas y libros y cosas de esas. Tahar y Jordi intentan separarse un poco del cine (pero tampoco mucho) y recomiendan libros vinculados al arte audiovisual.

#EntradaparaDos

Xapes Musicals

Quan Joan pensa en el seu pare se li venen dues coses al capdavant: la música i el pensament, només que a vegades se li oblida que la lectura també existeix. Seguint la temàtica del seu pòdcast, Joan no ens fa una recomanació, si no una xapa de 20 minuts sobre la lectura i l’amor. Tot això al ritme de “The Book of Love” i amb el mateix humor negre de sempre.


Desde PodcastCity us extenem els nostres millors desitjos per a que paseu una bona diada de Sant Jordi

– l’Equip de Ràdio Ciutat de Tarragona
#PodcastCity
PUBLICITAT