Inscriu-te a la 5a Temporada de PodcastCity Radiolab!

PodcastCity RadioLab obre les portes una vegada més per a rebre a nous podcasters! Tenim a tocar la 5a temporada i des de l’equip de Ràdio Ciutat busquem noves veus per al nostre projecte de podcasting ciutadà! T’animes?

#PodcastCity
PUBLICITAT

La nova temporada aposta i comptarà també amb les veus veteranes de diversos podcasts de temporades passades que retornen després de l’estiu. Tant les veus habituals com les noves incorporacions gravaran els seus programes als nous estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona! Nova localització però la mateixa experiència radiofònica!

Recordem que PodcastCity brinda als seus participants l’espai, material, organització i distribució de la seva proposta de podcast, així com un equip tècnic i directiu que assisteixi al participant en el seu desenvolupament com a personalitat radiofònica. A PodcastCity busquem que tots n’aprenguin.

Les places per a participar a PodcastCity són limitades. Per aquest motiu, Ràdio Ciutat de Tarragona es reserva el dret d’acceptar els programes participants al projecte PodcastCity, en un procés de selecció subjectiva mitjançant criteris propis de l’empresa. No t’ho pensis i entra a formar part d’aquesta experiència i de la primera ràdio per internet de Tarragona!

#PodcastCity Logo
PUBLICITAT