PodcastCity, la RÀDIO que fas tu

Amb motiu de l’inici de la nova programació de la temporada, Ràdio Ciutat posa en marxa una iniciativa que vol revolucionar el panorama comunicatiu del Camp de Tarragona. Podcast City és un projecte que vol donar veu a la ciutadania. Una plataforma de Podcasting oberta a aquella gent que tingui alguna cosa a explicar. Podcast City vol fomentar la cultura radiofònica i fer que el ciutadà sigui el protagonista. 

PUBLICITAT

Aquells que vulguin participar ho podran fer completant un formulari que es troba a la web de Ràdio Ciutat (https://rctgn.cat/podcastcity/) La data límit per a omplir el formulari i enviar les propostes és diumenge 6 d’octubre.

Els podcasts hauran de tenir una durada d’entre 10 i 20 minuts, i poden ser programes setmanals, quinzenals o mensuals. Esports, cultura, política, societat, humor, etcètera. Tots els gèneres tenen cabuda a la plataforma.

Per ajudar als interessats a tirar endavant la seva proposta, Ràdio Ciutat posa a disposició dels participants un tècnic que serà l’encarregat d’enregistrar i fer el control del programa, i un encarregat de la coordinació i la comunicació per tal de facilitat la tasca dels participants.

Premis Manuel Pastor: A més, a final de temporada (juliol de 2020), els programes més escoltats optaran al premi Manuel Pastor, un premi amb una dotació total de 1.000 euros.

Manolo Pastor Va néixer al carrer Major de la Part Alta de Tarragona. Emprenedor, radiofonista i publicista es va especialitzar en concursos, entrevistes i transmissions esportives i va viure l’època daurada de Ràdio Tarragona als estudis del carrer Unió.

Entre moltíssimes coses a destacar de la seva trajectòria va realitzar programes com “La radio en el trabajo” junt amb Griselda Llopart, que posteriorment seria la seva dona; va gestionar des dels 50 els comptes publicitaris de Ràdio Tarragona i l’any 1964 va fundar Pastor Publicitat.  Els anys 60 va fundar també la seva pròpia companyia d’espectacles.

Per a més informació:

Arnau Curto

659 34 89 56

977 088 596

podcastcity@radiociutat.com

PUBLICITAT