ALCAMPRESIDUZERO

Recollida de residus: Netegem l’entorn del Mèdol (dissabte 5 de juny)

Activitat gratuïta amb aforament limitat

Apunta’t i col·labora amb la recollida de residus organitzada per ‘Al Camp Residu Zero’ i Associació per a la Conservació d’Ecosistemes Naturals, amb la col·laboració d’Ajuntament de Tarragona, Ràdio Ciutat de Tarragona i Quimeras Tarragona,  dissabte 5 de juny a les 10h, amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient.

SORTEIG!! | Omple el següent formulari d’inscripció. Si sou una família o grup, només caldrà el telèfon i l’email d’una persona, però haureu d’indicar quants membres hi assistireu. Participar i ser solidari amb la causa té premi gràcies a Campingscat.com, el portal dels càmpings de Catalunya que sortejarà dues estades de cap de setmana de càmping, una per al Càmping Trillas i una per el Càmping Las Palmeras, per tant dos premiats, entre tots els inscrits que hi participin de la recollida.

Recordeu portar calçat còmode, aigua, protecció solar, gorra, mascareta i guants, i respecteu la distància de seguretat entre participants. El punt de trobada és: Aparcament exterior de l’Àrea de Servei de l’autopista del Mèdol. Gràcies per col·laborar!

(Més detalls aquí)

ACTUALITZACIÓ: GUANYADORS DEL SORTEIG: Aquest dilluns 7 de juny s’ha realitzat el sorteig aleatori entre els participants de la recollida. Els guanyadors han estat: Iñigo Manrique (per a una estada de cap de setmana a Càmping Trillas) i Jan Moreno de Lamo (per a una estada de cap de setmana a Càmping Las Palmeras). Moltes felicitats!! (podeu veure el sorteig aquí)


Recorda:

This form does not exist
Gràcies per inscriure’t i formar part de la recollida d ‘Al Camp Residu Zero i CEN
  • Si tens dubtes o vols comentar alguna cosa escriu a alcampresiduzero@gmail.com
  • Els menors de 16 anys han de venir acompanyats d’un adult, que es farà responsable d’ells.
  • L’organització no es fa responsable dels danys que es puguin ocasionar els participants