Recollida de RESIDUS: Netegem l’entorn del Mèdol! (Dissabte 5 de juny) + SORTEIG d’Estada de Càmping

Al Camp Residu Zero i Associació per a la Conservació d’Ecosistemes Naturals organitzen a les 10h del proper dissabte 5 de juny, i amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, la recollida de residus ‘Netegem l’entorn del Mèdol’, amb la col·laboració d’Ajuntament de Tarragona, Ràdio Ciutat de Tarragona, i Quimeras Tarragona, a més de Campingscat.com, Càmping Trillas i Càmping Las Palmeras, que sortejaran dues estades de cap de setmana entre tots els participants.

Participar i ser solidari amb la causa té premi!

PUBLICITAT

L’activitat és gratuïta i voluntària però amb aforament limitat.

Les persones interessades poden omplir –aquest formulari d’inscripció-. En cas d’una família o grup, només caldrà el telèfon i l’email d’una persona, però caldrà d’indicar quants membres hi assistiran.

A més, participar i ser solidari amb la causa té premi gràcies a la col·laboració de Càmping Trillas i Càmping Las Palmeras que amb el suport de Campingscat.com, el portal dels càmpings de Catalunya sortejaran dues estades de cap de setmana de càmping, per tant dos premiats, entre tots els inscrits que hi participin de la recollida.

ACTUALITZACIÓ: GUANYADORS DEL SORTEIG: Aquest dilluns 7 de juny s’ha realitzat el sorteig aleatori entre els participants de la recollida. Els guanyadors han estat: Iñigo Manrique (per a una estada de cap de setmana a Càmping Trillas) i Jan Moreno de Lamo (per a una estada de cap de setmana a Càmping Las Palmeras). Moltes felicitats!! (podeu veure el sorteig aquí)

Es recomana participar amb calçat còmode, portar aigua, protecció solar, gorra, mascareta i guants, i respectar la distància de seguretat entre participants. El punt de trobada és: Aparcament exterior de l’Àrea de Servei de l’autopista del Mèdol. 

Malauradament els nostres boscos i entorns naturals sovint es troben plens de residus per l’actitud incívica d’alguns ciutadans. La iniciativa té per objectiu netejar aquests espais verds per al gaudi de tothom i en benefici del Medi Ambient, la natura i els nostres paisatges, així com els éssers vius que els habiten.

T’hi sumes? Gràcies per col·laborar!

PUBLICITAT