Bernabé evita la golejada; Pipa trunca el miracle

El Nàstic de Tarragona empata a 1 a Riazor davant el Deportivo de la Coruña. Un partit on els d’Enrique Martín podien haver estat golejats tranquil·lament, de fet ho ha evitat Bernabé, i que al final del matx han estat molt a prop d’endur-se els tres punts amb una ocasió clamorosa de Pipa que ha enviat la pilota fora.

El partit dels granes no ha estat ni molt menys brillant. Una primera meitat on l’equip no ha generat absolutament res en atac i s’ha limitat a defensar intentant que el Depor no generés ocasions clares. Un objectiu que l’equip tampoc ha assolit del tot, ja que els locals han disposat d’alguna opció manifesta per avançar-se.

A l’inici del segon temps els gallecs han posat el peu sobre l’accelerador i han passat per sobre del Nàstic en tots els sentits. Edu Expósito ha posat l’1 a 0 en una gran jugada i Bernabé ha evitat que el partit quedés sentenciat amb diverses aturades de gran mèrit.

A partir d’aquí, el Depor s’ha anat acomodant amb el control de la pilota i amb arribades esporàdiques, malgrat que sense acabar de fer mal. I amb aquest relaxament i conformitat local s’ha arribat al minut 84, quan amb una jugada aïllada i després d’una passada sublim de José Kanté, el millor jugador de camp avui en els minuts que ha tingut, Luis Suárez ha empatat el partit.

Encara abans del final, Pipa ha tingut una ocasió claríssima en un mà a mà contra el porter enviant la pilota fora i evitant que el Nàstic s’emportés el partit, un fet que hauria estat una sorpresa absoluta i, segurament, hauria permès al Nàstic ressuscitar, com a mínim, de moment.