28 Anys de Compromís: Centre de Cooperació del Mediterrani

Engeguem la vuitena entrega de la sèrie d’entrevistes per conèixer a tots els premiats dels Premis Ones Mediterrània 2022. Gen de l’àmbit nacional i internacional amb compromís amb la societat, la igualtat i la solidaritat; compromís i defensa del planeta, el medi ambient i els drets humans. En definitiva defensant un món millor.

I avui tornem a parlar sobre biodiversitat. La ciutat de Màlaga fou la protagonista de la creació Centre de Cooperació del Mediterrani de la UICN l’any 2000. Actualment, compta amb 258 membres, entre les que es troben des d’entitats a administracions. En els seus 20 anys de treball, s’han analitzat més de 6000 espècies, 11150 àrees claus per a la biodiversitat, i han signat més de 100 acords de col·laboració i convenis, entre altres fites. Per aquests motius parlem amb el seu director, l’Antonio Troya.

Se’ls concedeix el Premi Ones EFE Verde pel seu treball en la conservació de la biodiversitat mediterrània a través de la cooperació i la coordinació, basada en uns valors i una cultura comuna.

PUBLICITAT