28 Anys de Compromís: Enviromental Defense Found

Engeguem la setena entrega de la sèrie d’entrevistes per conèixer a tots els premiats dels Premis Ones Mediterrània 2022. Gen de l’àmbit nacional i internacional amb compromís amb la societat, la igualtat i la solidaritat; compromís i defensa del planeta, el medi ambient i els drets humans. En definitiva defensant un món millor.

I Avui parlem del ámbit internacional i ho fem creuant el Atnlantic per conèixer la feina d’Enviromental Defense Found (EDF). Dos científics i un advocat de Nova York van fundar EDF el 1967 amb la seva lluita per a salvar a l’àguila pescadora del pesticida tòxic DDT. Usant evidència científica, van crear el primer cas de dret ambiental en les corts dels EUA, aconseguint prohibir el DDT en tot el país. Avui dia, EDF és una de les principals organitzacions ambientals del món, treballant en 28 països amb més de 2.500 socis. Per això avui entrevistem al gerent del programa d’oceans a Cuba de l’organització, l’Eduardo Boné.

Se’ls concedeix el Reconeixement Mediterrani Atlàntic per les més de cinc dècades de treball dedicades a la protecció del medi ambient. Un treball efectiu que crea sinergies entre països i societat, per a solucionar les majores problemàtiques de salut d’ecosistemes.

PUBLICITAT