28 Anys de Compromis: Pilar Requena

Engeguem la vuitena entrega de la sèrie d’entrevistes per conèixer a tots els premiats dels Premis Ones Mediterrània 2022. Gen de l’àmbit nacional i internacional amb compromís amb la societat, la igualtat i la solidaritat; compromís i defensa del planeta, el medi ambient i els drets humans. En definitiva defensant un món millor.

Pilar Requena

Apuntem novament a l’àmbit internacional i ho fem des de l’optica del periodisme i la informació. Investigar la informació internacional ha estat la base de la trajectòria de Pilar Requena, vinculada a RTVE, des de 1987, com redactora de l’àrea Internacional dels Telenotícies, i reportera. En 2021 va ser nomenada presidenta de la Xarxa de Periodisme de Recerca de la UER. I actualment dirigeix “Documents TV”, sent la primera dona que ocupa aquesta posició.

Se li concedeix el Reconeixement Difusió i Sensibilització per la seva llarga carrera en el periodisme de recerca internacional, treballant per a oferir informació independent i crítica, visibilitzant conflictes i realitats; complint així amb la missió del periodisme real.

PUBLICITAT