#PremisOnes2024 | Aina S. Erice – Bosque Habitado

Bosque Habitado rep un dels Premis Ones 2024 per involucrar-se en una divulgació que fomenta el compromís ecosocial. Per ensenyar i transformar la societat d’una forma natural.

Parlem amb Aina S. Erice qui és una curiosa compulsiva, biòloga de formació i escriptora creativa de vocació que gaudeix comunicant idees sobretot aquelles que parlen de les connexions que existeixen entre les plantes i la humanitat. Una especialista en etnobotànica que pretén mostrar a la societat les plantes rellevants per a la cultura humana. Divulgar per a ella és una tasca fonamental per a millorar la societat.

La seva forma de treballar permet que arribi a tothom, a través de llibres i amb un enfoc 360º de moltes disciplines que ens envolten: arts, antropologia, arqueologia, historia, llengües…
La educació i l’escriptura com les seves principals eines per arribar a tothom ja que per ella la divulgació és una tasca fonamental per millorar la societat.

Els Premis Ones 2024 enguany celebren el seu 30è aniversari el proper divendres 7 de juny a les 19h al Teatre Tarragona.

PUBLICITAT