#PremisOnes2024 | Fundació Women Actions Sustainability

La  fundació  Women Actions Sustainability rep enguany el Premi Ones EFE Verde dels Premis Ones 2024 pel seu treball a favor d’una societat amb més lideratge empresarial femení i on es valori el medi ambient com a punt clau per al nostre desenvolupament.

En parlem amb la seva presidenta Mónica Chao Janeiro qui ens explica que Women Actions Sustainability és una associació fundada al 2020 i actualment formada per més de 100 dones directives amb una principal finalitat, elevar la sostenibilitat al primer nivell estratègic de les empreses, entitats, institucions i de la societat.

Aquesta associació té com a propòsit influir per a que la sostenibilitat estigui present en les edicions al més alt nivell empresarial i que es compti com a principal eina sostenible, el lideratge professional femení.

Un desafiament en el que busquen la reconstrucció econòmica, però amb un esperit crític i objectiu, que serveixi per alinear la conservació d’ecosistemes, la descarbonització i el benestar de les persones veient a les empreses com a motor del canvi necessari.

Els Premis Ones 2024 enguany celebren el seu 30è aniversari el proper divendres 7 de juny a les 19h al Teatre Tarragona.

PUBLICITAT