#PremisOnes2024 | Rubén Sánchez – FACUA

FACUA rep enguany el Premi Ones Compromís Social per fer ús dels seus coneixement per fomentar i crear un valor real a la societat de consum, una lluita social incansable.

Parlem amb EL secretari general i portaveu de FACUA, Rubén Sánchez García, un incansable activista que lluita pels drets dels consumidors espanyols. Realitza la seva tasca mitjançant intervencions i col·laboracions periodístiques en diversos mitjans espanyols.

Actualment, és un usuari molt actiu en xarxes socials per tal de fer arribar a la població una informació acotada i vertadera. Busca evitar la desinformació sobrevinguda per la gran quantitat d’informació disponible falsa que es genera contínuament a les xarxes i a internet.

Un home compromès que reivindica millorar la regulació i el control del mercat, la qualitat, l’etiquetatge i la publicitat dels productes i serveis. Qüestionant el model actual de consum i fent arribar que la lluita és important per a que ens valorin.

Els Premis Ones 2024 enguany celebren el seu 30è aniversari el proper divendres 7 de juny a les 19h al Teatre Tarragona.

PUBLICITAT