Arriba la 2a edició del Clinic Contest a Tarragona

A #COMTPodcast seguim apropant-nos a totes les novetats en matèria de salut i les darreres notícies del món de la investigació com també als centres del nostre territori i la seva tasca per tal de descobrir la seva història en aquesta segona temporada.

En aquest  podcast no parlarem de la segons edició del Clinic Contest, el concurs de casos clínics en Fibril·lació auricular i tromboembolisme de Tarragona.

Per explicar-nos quines són les novetats d’enguany tenim amb nosaltres a la cap del servei de Medicina Interna de l’Hospital Joan XXIII, la Dra. Teresa Auguet i al Dr. David Riesco, especialista també en medicina interna del mateix centre hospitalari.

Amb ells repassarem a banda de les novetats, també quina sera la metodologia, els premis que hi haurà o explicarem en detall alguna de les activitats.

Com sempre, tota la informació i tots els detalls d’aquesta i d’altres iniciatives del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona les trobareu al seu web així com també tota l’actualitat i informació de servei 

PUBLICITAT