Viure després d’un infart i un ictus: l’experiència del Dr. Francesc Bobé

A #COMTPodcast seguim apropant-nos a totes les novetats en matèria de salut i les darreres notícies del món de la investigació com també als centres del nostre territori i la seva tasca per tal de descobrir la seva història.

En aquest capítol us apropem a una experiència persona molt interessant, us volem parlar del llibre ‘Codis i Recuperació física i mental’ del Doctor Francesc Bobé Armant, un llibre on plasma la seva història després de patir un infart i un ictus i de tornar a recuperar la paraula.

“Per què escric aquest llibre? Sóc malalt però també sóc metge de família”. Aquesta és una de les reflexions amb les que Bobé comença aquest llibre on a més de explicar la seva història, intenta ajudar a totes aquelles persones que puguin haver passat per una situació similar i també a donar un altre punt de vista als metges i metgesses.

Amb Bobé descobrirem tot allò que podrem descobrir d’aquest llibre, parlarem amb ell per saber com ha viscut tot plegat i en quina situació es troba ara i també coneixerem la importància d’algunes tècniques mèdiques com el Codi Ictus, dues paraules que poden salvar vides.

PUBLICITAT