Com funciona el Banc de Sang i Teixits i com podem ajudar?

A #COMTPodcast seguim apropant-nos a totes les novetats en matèria de salut i les darreres notícies del món de la investigació com també als centres del nostre territori i la seva tasca per tal de descobrir la seva història en aquesta segona temporada.

En aquest capítol us parlarem del Banc de Sang i Teixits, perquè tohom el coneix però com funciona realment? Així que per a explicar-nos en profunditat el seu interior tenim amb nosaltres al director i a la coordinadora del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, el Dr. Albert Soley i a la Dra. Núria Vilanova.

Amb ells coneixerem com podem ajudar i quin procediment hem de seguir per donar sang, els condicionants que hem de tenir en compte i quin és el funcionament de l’entitat.

A més, també parlarem de la Marató de donació de sang que es portarà a terme a Tarragona dins del context de la festa major de Santa Tecla aquest divendres i dissabte.

Com sempre, tota la informació i tots els detalls d’aquesta i d’altres iniciatives del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona les trobareu al seu web així com també tota l’actualitat i informació de servei

PUBLICITAT