#COMTPodcast | Els premis COMT Antonius Musa

En aquest nou capítol de #COMTPodcast parlem dels premis COMT Antonius Musa, uns premis estan destinats a premiar els nostres col·legiats i institucions de la província de Tarragona. Unes distincions que posen de manifest el talent, el compromís i l’excel·lència amb la medicina i la salut.

PUBLICITAT

Al #COMTPòdcast parlem amb Sergi Boada, president del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, qui ens dona tots els detalls d’aquests premis, la importància pels col·legiats arreu del Camp de Tarragona i la importància de distingir tots els col·legiats en l’àmbit de la salut.

Els moments claus del COMT Pòdcast:

Sergi Boada (0:55): “Ens feia il·lusió tornar a reempendre aquests premis. Amb la pandèmia no vam poder afrontar la presencialitat del projecte i voliem reformular distincions.

Sergi Boada (02:34): “Les distincions premien l’excel·lència professional dels nostres col·legiats. Vam haver de reformular amb un reglament nou i hem creat una comissió amb 4 metges d’excel·lent trajectòria de decidir entre les distincions tant importants pel col·legi.

Sergi Boada (02:34): Les distincions de Sant Damià i Sant Cosme és l’excel·lencia col·egial tant del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre. Es valora l’aportació a la comunitat en projectes en salut, tasca acadèmica.

Sergi Boada (03:15): “En la distinció dels col·legiats d’honor volem premiar a bioquímics, matemàtics… Volem reconèixer la tasca del benestar de la ciutadania tot i no pertanyer en l’àmbit pròpiament de la salut.. Volem premiar-los i distingir els col·legiats d’honor.”

Sergi Boada (04:00): “Quan ens hem replantejat en el reglament de les distincions, vam trobar important que els col·legiats facin les distincions i facin l’espai de memòria. Animem a tots els col·legiats que puguin fer les seves propostes de nominació!”

Sergi Boada (05:02): “Premiem el Col·legiat de l’any: un de Tarragona, un de Reus i un de Terres de l’Ebre. Premiem a un col·legiat amb tasques docents, educació…”

Sergi Boada (06:12): “El periode de nominació és fins el 15 d’octubre i tenim el termini obert. És molt important que els col·legis premin i nominin el seu preferit.”

Sergi Boada (07:00): “Aquestes propostes de distinció el que busca és premiar diversos professionals del territori i beneficioses per la ciutadania.

Sergi Boada (07:35): “Acabarà el dia 1 de desembre amb la Diada Col·legial a l’Aula Magna de la Univeristat Rovira i Virgili i va bé reconeixer els nostres metges honorífics. No només reconeixem els de l’any 2022 i premiem els del 2020 i 2021. Prop de 150 metges honorífics ens acompanyaran i esperem podem omplir l’espai.”

Sergi Boada (08:36): Vull animar als col·legiats a poder participar a les inscripcions i votin el seu preferit!”

PUBLICITAT