Descobrim l’estudi per tractar el càncer de cap i coll de forma menys invasiva

A #COMTPodcast seguim apropant-nos a totes les novetats en matèria de salut i les darreres notícies del món de la investigació com també als centres del nostre territori i la seva tasca per tal de descobrir la seva història en aquesta segona temporada.

En aquest primer podcast del 2023 parlarem de la posada en marxa d‘un estudi per diagnosticar i tractar el càncer de cap i coll d’una forma menys invasiva per l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. Es tracta d’un projecte que h rebut una ajuda d’un milió d’euros per part del Ministeri i que lidera el responsable del Grup de Recerca en Oncologia de Cap i Coll de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili i cap de secció del Servei d’Otorrinolaringologia de l’Hospital Joan XXIII, el doctor Francesc Xavier Avilés.

Amb ell coneixerem amb més detall de què es tracta aquest estudi, també totes les característiques i causes d’aquest tipus de càncer i com funcionarà l’estudi i quins són els seus resultats.

Com sempre, tota la informació i tots els detalls d’aquesta i d’altres iniciatives del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona les trobareu al seu web així com també tota l’actualitat i informació de servei 

PUBLICITAT