El cor de la Tarraco Health Race

A #COMTPodcast seguim apropant-nos a totes les novetats en matèria de salut i les darreres notícies del món de la investigació com també als centres del nostre territori i la seva tasca per tal de descobrir la seva història en aquesta segona temporada.

En aquest podcast parlarem de nou de la Tarraco Health Race impulsada pel COMT i que tindrà lloc el pròxim diumenge 27 de novembre. Un esdeveniment esportiu que comptarà amb dues modalitats: una carrera de 10 quilòmetres i una caminada de 5 pels principals carrers de la ciutat de Tarragona. Les inscripcions ja estan obertes al web de la carrera!

En aquesta ocasió, però, en centrarem en la finalitat solidària i en l’objectiu de la iniciativa. L’acte, organitzat per la Fundació Antonius Musa del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona (COMT) amb el suport de Tarragona Esports, vol ser un esdeveniment esportiu solidari i de caràcter anual. En aquesta primera edició, els beneficis que s’obtinguin aniran destinats íntegrament a l’Associació AFANOC. A més, amb la creació del Dorsal 0, existeix la possibilitat de col·laborar amb la THR en cas de no poder participar en qualsevol dels actes.

Per conèixer tots els detalls de la iniciativa parlem amb la Antònia Francesch, presidenta de la Fundació Antonius Musa i amb Miquel Javaloy, delegat d’AFANOC a Tarragona.

Com sempre, tota la informació i tots els detalls d’aquesta i d’altres iniciatives del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona les trobareu al seu web així com també tota l’actualitat i informació de servei

PUBLICITAT