La secció de Pediatria del COMT

En aquest nou episodi de COMT Podcast us volem presentar la nova secció de pediatria del COMT. Per a parlar-nos dels projectes, objectius així com dels temes que són de gran interès per a la ciutadania, tenim amb nosaltres a la presidenta de la secció, la doctora Maria Esteller i la vicepresidenta, la doctora Sílvia Franch.

PUBLICITAT

La Secció de Pediatria del COMT neix amb la voluntat de ser transversal i incorporar col·legiats de diferents àmbits d’arreu del Camp de Tarragona i Les Terres de l’Ebre. La Secció està oberta a tots els col·legiats que treballen en l`àmbit de la salut infantil (pediatres però també metges de família o psiquiatres,…) en l’atenció primària,en la hospitalària, en l’exercici lliure i tant en l’empresa pública com en la privada.

Així mateix, la Secció pretén potenciar la col·laboració amb altres col·legis, societats i col·lectius professionals i socials del territori implicats en l’atenció als infants, com ara organismes educatius o associacions de pacients, entre d’altres. Igualment, es té la voluntat de coordinar-nos amb les diferents societats científiques amb representació al territori per tal de difondre les activitats formatives i científiques que es duen a terme a la demarcació de Tarragona.

PUBLICITAT