Lliga’t a la Vida Trail: esport i solidaritat

A #COMTPodcast seguim apropant-nos a totes les novetats en matèria de salut i les darreres notícies del món de la investigació com també als centres del nostre territori i la seva tasca per tal de descobrir la seva història en aquesta segona temporada.

I en aquest podcast parlarem d‘esport i de solidaritat, o el que és el mateix; de la iniciativa Lliga’t a la Vida Trail. Una cursa solidària amb molts quilòmetres per davant i un objectiu, recaptar fons per a la investigació del càncer.

I qui millor que part de l’equip que hi ha darrera d’aquesta iniciativa; el doctor Sergio Peralta i la Marian Garbajosa, coordinadora de la Lliga Contra el Càncer per a explicar-nos en detall la segona edició d’aquesta cursa.

Si us animeu a córrer per ajudar a recaptar fons per a la investigació del càncer, al web d’aquesta iniciativa podreu trobar tots els detalls,

I com sempre, tota la informació i tots els detalls d’aquesta i d’altres iniciatives del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona les trobareu al seu web així com també tota l’actualitat i informació de servei 

PUBLICITAT